Herbalife

Krijgt uw lichaam elke dag optimale voeding?

Veel mensen denken daar niet bewust over na. Ze eten vaak alleen waar ze op dat moment trek in hebben en op lange termijn echter kan een tekort aan essentiële vitamines en/of mineralen schade aanbrengen aan je lichaam met allerlei soorten klachten die voeding gerelateerd kunnen zijn.

Lees meer...

Hoe het beste af te slanken?

Wanneer je op een goede en blijvende manier wilt afvallen is het belangrijk om voldoende voedingsstoffen (vitamines, mineralen, eiwitten etc) binnen te krijgen. Het eerste effect wat vaak optreedt als je een (crash) dieet volgt met te weinig voedingsstoffen is dat je je slap en vermoeid voelt. Ook kan dit effect hebben op je vetverbranding of betekenen dat je wel afvalt, maar geen vet verbrandt (maar vocht of spiermassa verliest). Hierdoor treedt het zogenaamde jojo-effect op.

Afslanken op de juiste manier

Met het programma wat is afgestemd is op je persoonlijke situatie, krijg je wel alle voedingsstoffen binnen waardoor je vitaal en fit blijft. Doordat je wel je calorie-inname beperkt zul je dus op een goede manier afvallen.

07:00 á 08:00 - Ontbijt - Formula 1 shake

Een goed ontbijt maakt afslanken veel makkelijker!

De belangrijkste maaltijd van de dag is nog altijd het ontbijt, het lichaam is zo goed als leeg en de verbrandingsmotor in je lichaam heeft weer nieuwe brandstof nodig om de dag te beginnen. In de maaltijdvervangende Formule 1 shake zitten alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft, je kunt zich dus wel voorstellen dat dit een uitstekende start is!

Wat is Herbalife Formule 1?

Herbalife Formule 1 is eigenlijk een poeder dat je mengt met bijvoorbeeld melk, sojamelk of water. Even schudden en je ontbijt is klaar! Je lichaam krijgt met een Herbalife Formule 1 shake alles wat het nodig heeft in de juiste verhouding. Je voelt jezelf uitstekend, wordt bijzonder actief en bereikt een ideaal gewicht. De huid wordt mooier en strakker.

Afslanken door water drinken
Water is een eetlustremmer. Door voldoende water te drinken zul je minder hongergevoel hebben. Als je eigenlijk dorst hebt, kan het lichaam (eigenlijk de hersenen) dat verwarren met honger. Ben je bezig met afvallen, dan is water drinken nog belangrijker. De afvalstoffen die vrijkomen door de afbraak van lichaamsvet kunnen hierdoor beter afgevoerd worden.

10:00 - Tussendoortje

Kies voor lekkere hapjes met weinig caloriëen en zo min mogelijk koolhydraten, het liefst met veel eiwitten!

Appels op schaal

Diverse Noten0259kwark met fruit

Fruit met noten | Bakje magere Kwark | Noten | Herbalife Proteïntreep

12:30 - Lunch - Formula 1 shake

Hoe maak je een (lekkere) shake?

Een Formule 1 shake maak je in een handomdraai. Voeg twee volle eetlepels Formule 1 poeder toe aan 250ml vloeistof zoals: halfvolle melk - magere melk - soyamelk - drinkyoghurt - karnemelk - kwark - appelsap - fruitsap - vruchtensap etc...

De Formule 1 shake is er in 8 smaken

De Herbalife Formule 1 poeder is verkrijgbaar in 8 verschillende smaken; Vanille, Aardbei, Tropische Vruchten, Cookies & Cream, Chocola, Toffe, Appel en Kaneel, Frambozen/bessen en Cappuccino. Er is ook een Vrij Van (Free From) shake, vrij van lactose, soja en gluten.

Klik hier voor heerlijke shake recepten

Het belang van voeding supplementen
Naast de Formule 1 shake zijn er in onze webshop ook verschillende supplementen verkrijgbaar. De vezel- en kruidentabletten mogen absoluut niet bij uw bestelling ontbreken. Dit is een hele belangrijke aanvulling op de Formule 1 shake. Daarnaast kan ik iedere "afslanker" de Thermo Compleet aanraden, simpelweg een topproduct!

15:00 - Tussendoortje

Kies voor hapjes met weinig caloriëen en zo min mogelijk koolhydraten, het liefst met veel eiwitten!

0155 ei in dopTomaatjesDiverse Noten0258

Gekookt ei | Kerst tomaatjes | 2 Rijstwafels | Herbalife proteïnereep

17:00 á 18:00 - Diner

Als diner eet je een normale (warme) maaltijd, 3 shake`s per dag eten is niet verstandig. Het lichaam heeft ook vast voedsel nodig anders raakt het in de war. Hieronder staan 2 lijstjes van producten die je beter wel of niet kan eten:

Eet voornamelijk...

Alle soorten verse groente, zoete aardappelen, Volkoren pasta, Couscous, Zilvervliesrijst, Biefstuk, Kip, Runderbak- en braadlappen, Rundertartaar, Entrecote, Garnalen, Zoute haring, Gestoomde of Gerookte makreel, Gerookte zalm.

Pas op met...

Groente à la crème of met saus, Olijven, Augurken, Zoetzure zilveruitjes, Tomatensap met zout, Aardappelkroket, Frites, Gebakken aardappelen, Witte rijst, Witte pasta, Varkensgehakt, Hamburger, Lamsvlees, (Magere) rookworst, Rundergehakt, Schouderkarbonade, Gebakken vissticks, Kibbeling, Lekkerbekje.

Zorg voor voldoende lichaamsbeweging
Regelmatige lichaamsbeweging helpt je spieren soepel te houden en bevordert een goede bloedcirculatie. Je spieren verbranden energie als ze worden gebruikt. Probeer minimaal 4x per week zo`n 30 minuten aan een vorm van beweging te doen. Denk hierbij aan een stevige wandeling, fietsen, zwemmen etc. Door voldoende aan lichaamsbeweging te doen gaat je stofwisseling verhogen, wat het afslanken bevorderd.

21:00 - Hapje in de avond

 Kies voor hapjes met weinig caloriëen en zo min mogelijk koolhydraten, het liefst met veel eiwitten!

 Appels op schaalPaprikakwark met fruit

Fruit met wat noten | Herbalife Gourmet Soep | 2 Rijstwafels | Rauwe Paprika

Als je een sfslank programma wilt volgen of als je vragen heeft dan kun je hier contact opnemen.

 

 

BMI Meter

De Body Mass Index (BMI) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte.
De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. De BMI kan worden berekend voor kinderen en volwassenen van 3 t/m 70 jaar.

uwlichaamenbmi

Uw gewicht (Kg):
Uw lengte (cm):

Uw BMI score:

Resultaat :

Een normale BMI valt tussen 18,5 en 24,9.
Wilt u een gratis lichaamsanalyse? Neem hier contact op.

Sportvoeding

Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen,  

Lees meer...

Blog

De Herbalife voedingssupplementen

De kernproducten van Herbalife

Gerenommeerde wetenschappers en artsen werken sinds 1980 en voortdurend aan vernieuwing en verbetering van de producten. Wanneer je je voeding met de Herbalife producten aanvult bent je verzekerd van:

 • Kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen, gebaseerd op de laatste inzichten van de wetenschap;
 • Aanvullingen van diverse vitamines en mineralen waarvan de kans groot is, dat je deze met je huidig eetpatroon niet of te weinig binnenkrijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omega 3 vetzuren.

Let op: Herbalife is geen medicijn. Je zult zich beter voelen doordat je je lichaam elke dag voedt met uitgebalanceerde voeding.

Ook voor jou?

Je gewicht beter beheersen? Je fitter voelen? Betere sport prestaties? Er beter uit zien en vitaler voor de dag komen?

Lees meer...

Herbalife, Overige toepassingen

Wilt u:

 • Aankomen?
 • Fitter worden?
 • Uw sportprestaties verbeteren?
 • Een makkelijk ontbijt?

Ook dan is Herbalife dé oplossing: Uitgebalanceerde voeding voor optimale prestaties van het lichaam.

Herbalife is uitgebalanceerde voeding

Herbalife is uitgebalanceerde voeding.

Als je gezond en blijvend wilt afslanken is het belangrijk om voldoende voedingsstoffen (vitamines, mineralen, eiwitten etc.) binnen te krijgen. Het eerste effect wat optreedt als je een dieet volgt met te weinig voedingsstoffen is dat je je slap en vermoeid voelt. Ook kan dit effect hebben op je vetverbranding of betekenen dat je wel afvalt, maar geen vet verbrandt (maar vocht of spiermassa verliest). Hierdoor treedt het zogenaamde jojo-effect op.

Met het juiste Herbalife programma (afgestemd op je persoonlijke situatie) krijgt je wel alle voedingsstoffen binnen waardoor je gezond en fit blijft. Doordat je wel je calorie-inname beperkt zult je dus op een goede manier afslanken.

Dat Herbalife gezond is, wordt bewezen doordat de producten niet alleen worden gebruikt door mensen die willen afvallen, maar ook door mensen die moeten aansterken, aankomen en door (top) sporters. Zie: Overige toepassingen.

Herbalife Webshop

Binnenkort komt hier de link naar mijn geheel nieuwe Herbalife webwinkel!

Het grote voordeel van deze nieuwe webshop is dat de Herbalife producten na jouw bestelling direct naar je verstuurd worden vanuit het Herbalife magazijn en binnen één of twee werkdagen worden geleverd, ook al ben ik op vakantie. Dat gaat geheel automatisch !

 

Tekorten in onze voeding

Tekorten in onze voeding

Helaas is het niet meer zo vanzelfsprekend dat iedereen dagelijks voldoende gezonde voeding binnenkrijgt. Dat ligt soms aan de leef- en eetgewoontes van mensen (fastfood, veel roken en alcohol, stress, weinig beweging etc), maar vaak is de oorzaak ook dat de kwaliteit van de voedingswaarde van de meest gezonde producten. Zoals fruit en groente, niet meer zo goed is als 20 jaar geleden. Laboratoriumtesten hebben uitgewezen dat er substantieel minder mineralen, vitamines etc. voorkomen in veel groeten en fruit vergeleken met vroeger. Deze producten zijn nog steeds heel belangrijk om te eten, maar zijn vaak niet voldoende om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Veel zeggend is in dat kader ook dat ca. 70% van de gezondheidsklachten die bij een huisarts terecht komen voedingsgerelateerd blijken te zijn.

 

Ontbijtenquete

Welkom bij het ontbijt en vitaliteit onderzoek !

Elze SchoutenFijn dat u even de tijd neemt om deel te nemen aan dit onderzoek.

Wij willen graag meer inzicht in de huidige voedingsgewoonten en het effect hiervan op de gezondheid. Het ontbijt is hierbij de belangrijkste maaltijd van de dag!

Het invullen van deze enquête kost u ongeveer 3 minuten van uw tijd. Als dank daarvoor geven wij aan een aantal van de volledig ingevulde enquêtes een voor u op maat gemaakt professioneel ontbijt- en voedingsadvies cadeau.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking !

Uw lifestyle coach : Erna Meijer

Uw gegevens


Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden opgeslagen in onze database, maar worden enkel gebruikt voor de verwerking van de enquete.
Uw gegevens worden niet doorgegeven of verkocht aan derden. U hebt recht op inzage, verbetering en verwijdering van uw gegevens.
Hartelijk dank voor het invullen en indienen!

 

Waarom Afslanken?

Waarom Afvallen?

De laatste jaren neemt het probleem van overgewicht meer en meer toe. Vroeg of laat krijgen mensen met overgewicht klachten die te maken hebben met dit overgewicht. Een overzicht van klachten die betrekking kunnen hebben op overgewicht:

 • Ouderdomssuikerziekte, ook wel "type II diabetes" of "niet insuline afhankelijke diabetes mellitus" genoemd. 60%-70% van de mensen met deze ziekte zou kunnen genezen indien het overgewicht blijvend kan worden bestreden.
 • Verhoogde bloeddruk. De bloeddruk stijgt recht evenredig met toename in gewicht. Dit geldt vooral voor mensen met de zogenaamde appel vormige obesitas. Hoge bloeddruk kan soms snel verminderen als het gewicht daalt.
 • Verhoogd cholesterol en hyperlipidemie.
 • Hartinfarct: Het risico van kransslagader vernauwing (angina pectoris) en hartinfarct is duidelijk verhoogd.
 • Beroerte: Dit komt vooral ten gevolge van de hoge bloeddruk en de verhoogde kans op trombose die ontstaat bij overgewicht. Mensen met overgewicht revalideren over het algemeen ook minder goed na een beroerte door de moeilijkheden die ze ondervinden bij het bewegen.
 • Galstenen: vooral vrouwen zijn hier gevoelig voor.
 • Kanker: Er zijn sterke aanwijzingen dat borstkanker na de menopauze, baarmoederkanker en dikke darmkanker vaker voorkomen bij mensen met overgewicht.
 • Kortademigheid, ziekten van ademhalingsorganen, zoals:
  • Astma en longemfyseem.
  • Het slaap-apneu syndroom, waarbij mensen door zeer zwaar snurken 's nachts perioden hebben waarbij de ademhaling even stokt: Komt vooral vaak voor bij te dikke mannen.
  • Vooral bij extreem zware patiënten komt het zg. Pickwick-syndroom voor, hetgeen gepaard gaat met sufheid en extreme slaperigheid overdag.
 • Hormonale stoornissen: Menstruatiestoornissen en hirsutisme (mannelijke beharing bij vrouwen), maar ook ongewenste onvruchtbaarheid.
 • Zwangerschapscomplicaties: Verhoogd aantal complicaties tijdens de zwangerschap door hoge bloeddruk en de daarmee vaak samengaande zwangerschapsvergiftiging (toxicose). Zwangerschapsdiabetes, voortijdige geboorten, keizersneden en ziekenhuisopname. Voor de baby: verhoogd risico voor complicaties tijdens de bevalling, aandoeningen bij de pasgeborene en vroege sterfte.
 • Aandoeningen van het bewegingsapparaat, gepaard gaande met gewrichtsklachten, gewrichtsontstekingen, rug- en nekklachten evenals voet- knie- en heupklachten.
 • Stress-incontinentie. Het verliezen van urine door druk momenten zoals niezen, lachen, springen etc. Dit kan uiteindelijk leiden tot operatieve ingrepen met alle complicaties van dien als het overgewicht niet afneemt.

Naast de lichamelijke gevolgen kan overgewicht ook tot psychologische problemen leiden:

 • Verminderd zelfvertrouwen en negatief zelfbeeld, depressieve perioden, eetbuistoornissen, "night eating syndrome" (waarbij nachtelijke vreetaanvallen, soms in een soort trance, de nachtrust enorm kunnen verstoren).
 • Sociale isolatie en verminderde arbeidsgeschiktheid. Problemen bij het vervoer met het openbare vervoer. Bij sollicitaties neemt men eerder iemand die slanker is, waardoor de carrière ernstig belemmerd kan worden. Niet mee kunnen doen met zwemmen en sporten etc.
 • Invaliditeit. Door de lichamelijke gevolgen van obesitas kan het komen tot een voortijdige afkeuring en een verlaagd inkomen. Veel te dikke personen komen op een gegeven moment is een neergaande spiraal terecht.

De kans op het krijgen van één of meer van deze ziektes stijgt naarmate men dikker wordt:

 • Vanaf een BMI van 25 - 30 nemen de kansen licht toe.
 • Maar bij een BMI boven de 30 wordt de kans om ziek te worden sterker.

(bron: huisartsenkliniek)

Cosmetische reden
De huidige samenleving is vooral gericht op "er beter uitzien" en dat is dan ook de reden waarom de meeste mensen besluiten dat ze wat aan hun gewicht moeten doen. Mensen (met name vrouwen) voelen zich niet prettig bij hun gewicht en starten een dieet. 

Waarom afslanken
Afvallen is dus meer dan alleen er goed uitzien. Bij een gewichtsverlies van 10 % wordt het risico van bovenstaande klachten aanzienlijk teruggebracht.

Een gewichtsverlies van 5% tot 10% heeft al gunstige gevolgen, ondermeer op bloeddruk en cholesterolpeil.

Door in vier jaar tijd blijvend vier kilo te verliezen, daalt het risico op suikerziekte al met 58 procent. Wie een gewichtsverlies van 10 procent voor elkaar krijgt, vermindert de globale kans op overlijden met 20 procent en de kans op overlijden aan kankers die verband houden met overgewicht zelfs met 40 procent.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok