Ernagezond.nl

Samen naar een actievere levensstijl !

Hoe werkt Het?

Hoe werkt het?

Het principe van afslanken met ons programma is het tegenovergestelde van afvallen door te hongeren. Als je gaat afvallen door minder te eten, meer te sporten en te weinig goede calorie├źn gebruikt, HBL-Pakket 1word je spierweefsel afgebroken. Hierdoor ga je je slap en futloos voelen. Het eerste resultaat zie je vaak in je gezicht, dat er smalletjes gaat uitzien. De plaatsen waar het vet zit worden daardoor vaak nog meer geaccentueerd.

Afvallen door te hongeren is moeilijk vol te houden, omdat het lichaam te weinig voedingstoffen krijgt, neemt de behoefte om te snoepen toe. Wanneer je na een periode van hongeren weer normale hoeveelheden gaat eten, is je lichaam daar niet op ingesteld. Je verbranding is trager geworden. Het gevolg is het bekende jojo-effect. 

Mensen die in deze spiraal terecht komen, blijven soms hun hele leven afwisselend bezig met aankomen en afvallen, hun lijn blijft een voortdurende zorg. De producten zijn zodanig samengesteld dat ze gemakkelijk door de cellen van ons spierweefsel kunnen worden opgenomen. Ons programma bestaat uit compleet uitgebalanceerde voeding zodat het lichaam geen tekorten krijgt. Alle cellen worden goed gevoed, zodat het lichaam vitaal wordt en tevens genoeg energie heeft om vetten te verbranden en een actief leven te leiden. In plaats van spierweefsel worden dus de vetlagen afgebroken en de spieren worden gevoed. Hierdoor komt het lichaam meer in balans. Het lichaam gaat zichzelf herstellen en dat is wat we graag willen zien.