Resultaat Peter

Ik ben Peter, 49 jaar op het moment dat ik dit schrijf (4 oktober 2012).

Begin 2012 zocht mijn vrouw naar een product voor betere voeding, ze kwam uit op een voeding shake van Herbalife. Na iets minder dan een week de voedingshake (Formula 1 Vrij) gebruikt te hebben had zij een uitstekend resultaat.

Ik was in het begin wat kritisch en je weet wel hoe dat gaat met vrouwen, uiteindelijk stemde ik toe om het ook eens te proberen. Ik ben verder afgevallen met Herbalife en in vier maanden totaal 16 kilo kwijtgeraakt, gebruik gemaakt van de shakes, de proteïne reepjes, de lunch repen en het daarnaast heb ik gewoon het avondeten meegegeten. Wel rekening houdend om niet te veel aardappels en pasta te eten en wat meer groente. Per dag drink ik ongeveer 2 a 3 liter water.

Ik gebruik de voeding shakes en de proteine repen nog steeds om mijn gewicht op peil te houden want  ik ben daardoor ook nog eens een stuk fitter door de dag heen. Zeker tijdens het sporten merk ik dat, wat ik inmiddels weer minimaal eens per week doe.

Hiernaast ben ik en mijn vrouw Sylvia Herbalife distributeur geworden en hebben nu ongeveer 30 klanten wat leidt tot een meer dan leuke bijverdienste, wij vinden het echter belangrijker om goede voedingsgewoontes bij de mensen te brengen. Dit kost natuurlijk wel tijd maar wat je er in stopt komt er ook weer uit, we zijn nog steeds aan het groeien en nu bezig om ons team verder uit te breiden met klanten en distributeurs.

Ik heb er geen enkel probleem mee om hierover te praten of uw vragen te beantwoorden via email of telefoon:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.coachdejong.nl

Tel: 06 2237 5220.

Graag zelfs, ik vind het echt heel leuk om mensen hierbij te helpen.

Peter de Jong

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !