Resultaat Sylvia

Mijn naam is Sylvia de Jong  42 jaar en ik ben getrouwd en heb twee zonen in de puberleeftijd.

Al een tijd had ik na 18.00 uur totaal geen tot weinig fut meer. De avonden bracht ik het liefst door op bed en als ik een avond weg was geweest moest ik de volgende ochtend bijslapen, mijn leven moest echt van te voren worden ingesteld op mijn activiteiten ook de rust na die activiteiten.

Dit komt gedeeltelijk een TIA en door de spastische darmen die ik heb en die mij, de ene keer meer dan de andere keer, veel moeheid bezorgde.

Er waren ook dagen waarin ik totaal verkeerd op voeding reageerde waar ik dan ook weer minder energie door had. Soms was ik dagen van slag en presteerde ik weinig. Ergens anders eten was een ramp en eindigde vaak in ziek zijn. Lactose, suiker en diverse kruiden, oliën en groenten waren niet te verdragen en dat maakte een dieet voor mezelf waarin ik nog wel eens wat te kort kwam.

Via iemand werd ik erop gewezen eens te kijken of meer eiwitten mij niet meer kracht kunnen gaan geven, dus ging ik naar de winkel en kocht een bus eiwitten. Deze bus zat tot mijn verbazing helemaal vol met alternatieve suikers op kunstmatige wijze waar ik veel last van kreeg.

Ik zette mijn nu kritische zoektocht voort en kwam uit bij Herbalife. De nieuwe F1 vrij shake was nog maar net uit en deze is vrij van lactose, gluten en soja. Deze shake ging ik gelijk proberen en dat beviel meteen ook heel goed. In een aantal dagen werd ik ook fitter en had ook voortaan altijd een goed voedingsmiddel bij mij als ik uit huis ging. Mijn suikers stabiliseerde zich ook en ik had geen suikerdips meer. Het ging steeds beter en ik begon ook met de proteïne reepjes citroen en met de Aloë drank.

Naast de shakes, de Aloë drank en de proteïne reepjes gebruik ik ook de multivitaminen, Herbalifeline, Rose-ox en Schizandra om fitter te blijven. Heb ik een keer een te drukke dag en langere adem nodig, dan neem ik een Quick spark. Deze geeft binnen 15 minuten een ruim hoofd met energie die ik op dat moment nog nodig heb. Ook heel handig als je nog een stuk moet rijden met de auto na een drukke dag.

Nu ben ik een stuk fitter, heb ik er uren per dag bij gekregen en ik ben nog steeds goed aan het stabiliseren met mijn darmen. Ik moet nog wel oppassen met lactose, suikers en te veel (scherpe) kruiden, toch ben ik hoopvol dat dit ook steeds beter zal gaan en mijn darmen zich nog verder blijven herstellen.

Daarnaast ben ik ook Herbalife gaan gebruiken voor mijn huid en haar, de Aloë producten zijn echt geweldig en je ziet je haar steviger en mooier worden.

De huidproducten zijn een ervaring op zich en mijn huid straalt en voelt zich er super bij. Het is glad en zacht en voelt heel goed aan.

Daarnaast is mijn ervaring met Herbalife als werkkring SUPER, ik heb er geweldige collega's bij gekregen,  hele leuke trainingen om naar toe te gaan. Het is leuk om daar iedereen weer eens te ontmoeten voor de gezelligheid en natuurlijk om ervaringen uit te wissellen.

Sylvia de Jong,
Lelystad

 

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !