Resultaat Kristiaan

Ik ben Kristiaan, geboren in 1994 en ik woon in Lelystad.

Wat heeft Herbalife bij mij gedaan?

Toen ik pas hoorde van Herbalife wist ik niet wat ik er van moest denken maar ik wilde het best proberen omdat ik intensief aan het sporten was vier keer per week (krachttraining) en graag goede voeding wilde gebruiken zonder dat ik de voeding elke dag hoefde te koken.

Na eerst de gewone shakes van Herbalife gebruikt te hebben ben ik vrij snel overgestapt naar de Herbalife24  sportvoeding van Herbalife om daarmee aan te komen en voor de opbouw in spierkracht. Ik voelde me tijdens het sporten stukken beter en ik kon er veel beter tegen aan. Het herstel na de sport was en is nog steeds heel goed. Bovendien kreeg ik zonder de shakes vaak naderhand spierpijn, nu nog nauwelijks ondanks dat ik nog steeds intensief sport.

Binnen twee maanden heb ik al mijn gewenste resultaat behaald terwijl mensen die niet de Herbalife Formula 1 shakes gebruiken, pas na vier maanden trainen ongeveer het zelfde hadden of zelfs minder. Het ligt natuurlijk ook aan de training, hoe de aanpak is, maar de voeding maakt zeker een groot verschil!

Bovendien, als ik het niet de shake neem, heb ik gewoon niet die fitheid  die ik normaal wel heb als ik wel de F1 shake neem. Ik merk echt het verschil. Het heeft mij stuk meer energie opgeleverd voor priv\e en ook voor mijj werk en ik zit veel beter in mijn vel. 

Kristiaan

 

 

 

 

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !