Resultaat Internist

Ik ben als internist / kinderhematoloog-oncoloog werkzaam op het UMC St.Radboud Nijmegen.

Vanuit mijn beroep weet ik dat voeding heel belangrijk is voor een goede en succesvolle behandeling. Tot niet lang geleden was ik voor mijzelf nauwelijks bezig met voeding.

Ik was ervan overtuigd dat je in Nederland op een eenvoudige manier goede en uitgebalanceerde voeding tot je kunt nemen. Daar moet je niet te moeilijk over doen. Als je verkeerd eet ligt het vooral aan je zelf. In het voorjaar van 2011 volgde mijn echtgenote een presentatie en wilde met Herbalife producten starten.

Ik was heel sceptisch. Ik ben toen meteen in de medische vakliteratuur gedoken om na te gaan of Herbalife niet schadelijk kon zijn voor de gezondheid. Mijn conclusie op dat moment: Vooruit, het lijkt medisch veilig en verantwoord, maar ik vind het toch onzin. Bij mijn vrouw deed het echter wonderen. Ze werd veel energieker, levenslustiger, ze werd slanker op een hele mooie uitgebalanceerde manier. Uiteindelijk wist ze mij te overtuigen om ook Herbalife shakes te proberen.

Binnen 1-2 weken was ik helemaal om. Ik vind de shakes heerlijk en voel mij er goed bij. In mijn drukke en hectische baan kom ik veel beter de dag door en minder leeg en moe thuis. Tijdens acute diensten is het ideaal. Je weet dan nooit wat de dag brengt, soms is er geen tijd om rustig te eten, echter het lukt altijd wel om een shake tussen door te nemen. Als bijkomend effect ben ik 8 kg afgevallen en zit nu op mijn ideale gewicht. Mijn sportprestaties zijn spectaculair verbeterd: Ik heb nu een betere conditie dan 20 jaar geleden. En... sinds ik de Herbalife24 producten gebruik ben ik de dag na het sporten minder stijf.

Ondertussen is mijn vrouw actief geworden als distributeur en in korte tijd behaalde zij de World Team status. Zij heeft veel enthousiaste klanten die zij uitstekend begeleidt en is bezig haar eigen team op te bouwen. Als internist wil ik onafhankelijk blijven. Over mijn eigen goede ervaring met Herbalife ben ik open, maar de Herbalife zaken worden alleen door mijn vrouw gedaan. Wel ben ik mij de laatste maanden steeds meer gaan verdiepen in de medisch-wetenschappelijke aspecten die met voeding en gezondheid te maken hebben. Zo nu en dan vergezel ik mijn vrouw naar een Herbalife Meeting. Vaak hele gezellige bijeenkomsten waar je veel enthousiaste mensen ontmoet die vol overgave als distributeur bezig zijn.

(Op verzoek van de Internist is dit verhaal anoniem gemaakt)

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !