Resultaat Martha

Ik hoorde in september 2004 van een vriendin over de geweldige resultaten die zij had met Herbalife. Ik was toen behoorlijk sceptisch over haar gezonde voeding uit een potje, maar ik heb de producten het voordeel van de twijfel gegeven en ben het toch gaan proberen.

In die tijd was ik een drukke moeder die intensief bezig was met haar kinderen. Had zeer gevoelige darmen, ik kon veel producten niet meer eten, en had bovendien een ondergewicht. Daarnaast was ik altijd moe, terwijl ik toch behoorlijk gezond at met voornamelijk biologische producten.

Ik ben drie shakes  per dag gaan gebruiken, de multivitaminen, vezel/kruiden, de visolie, de Cell Nutrition en de Aloë Vera. Al binnen enkele dagen voelde ik ontspanning in mijn lichaam en verdween de spierpijn in mijn benen. Na een jaar had ik weer een gezonde spier- en vetmassa verhouding, was 4 kilo aangekomen en had een heleboel energie er bij gekregen.

Ik ging ook de uitwendige producten van Herbalife gebruiken. De gezichtsproducten en de haarverzorgingsproducten zijn werkelijk een weldaad. Mijn huid voelde gladder aan en mijn uiterlijke leek jonger en stralender dan voorheen. Ook mijn haar voelde voller aan. Ik ben dan ook geweldig blij met zowel de inwendige als de uitwendige producten van Herbalife. Ze getuigen allebei van de hoogste kwaliteit!

Ik hoef we nu niet meer druk te maken of ik dagelijks al mijn voedingsstoffen binnen krijg, ik weet gewoon dat er in mijn Herbalife shake 52 bouwstoffen zitten die ik nodig heb.

Daarnaast eet ik gewoon mijn dagelijkse avondmaaltijd met het liefst de groenten uit mijn eigen tuin, omdat die zo heerlijk smaken.

Ik heb nu weer genoeg energie om elke dag flinke wandelingen te kunnen maken en voldoende te bewegen. Ik heb ook geleerd het belang van voldoende water te drinken.

Mijn hele familie gebruikt de producten van Herbalife en wij zijn ontzettend blij met de positieve effecten ervan op ons leven en ons welzijn.

Martha

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !