Resultaat Carla

Een tijd geldeden (1998) zag ik op mijn werk een collega die behoorlijk was afgeslankt en daarbij de Herbalife producten gebruikte, zo ben ik in contact gekomen met Herbalife.

Ik had een enorme drukke verantwoordelijke baan en werkte in een continue rooster van na 9 tot 12 uur per dag. Ik had het zelf niet door maar zat tegen een burn-out aan.

Als kind had ik al problemen met mijn gewicht en bouwde een zogenaamde jo-jo geschiedenis op.

Ik was mij weldegelijk bewust van gezonde eetgewoontes, maar bleef met mijn drukke baan alleen op de been door liters koffie te drinken. Ook mijn werkrooster zorgde ervoor dat ik vaak onvolledige maaltijden gebruikte.

Al met al was ik daardoor vele kilo's te zwaar geworden.

Ik ging de Herbalife Formule 1 shake twee keer per dag gebruiken en verving zo mijn ochtend-  en middagmaaltijd op een makkelijke manier. Daarbij gebruikte ik de vezel/kruiden tabletten en ruilde de vele koppen koffie in voor de Thermo kruidendrank

Na een week had ik al resultaat en begon ik me fitter te voelen. Ik heb toen in enkele maanden tijd 25 kilo gewicht verloren en  ben naar 5 kledingmaten kleiner gegaan.

Dit alles door mijn leefgewoontes te verbeteren samen in combinatie met de Herbalife producten. Zelfs nu nog verbeter ik mijn resultaten door soms een product toe te voegen of te vervangen en zo uit te proberen hoe ik nog beter in vorm kan komen.

Koolhydraten blijken bij mij  een grote 'boosdoener'. Door weinig koolhydraten te gebruiken en meer verse groenten en gezonde eiwitten, zoals de soja eiwitten uit Herbalife, is ook mijn spiermassa toegenomen. Zo heb ik mijn eetgewoontes aanzienlijk kunnen verbeteren.

Mijn leven is door Herbalife veel aangenamer geworden. Ik voel me fitter en vitaler, maar ben ook meer mezelf geworden. Mijn huidige focus ligt nu op lichamelijke en geestelijke gezondheid, waarbij ik het in vorm komen als een extra bonus zie.

Mijn partner was in eerste instantie niet blij toen zij mij weer aanzag komen met een afslankproduct. Maar door mijn goede resultaat was ze na één week al om en ging hij zelf ook aan de producten. Wij eten de producten nu samen al vele jaren. Wij vinden ze heerlijk, makkelijk en ze vervelen nooit. Een geweldige kwaliteit die ons beide levens totaal heeft verbeterd.

Op basis van de voedingssupplementen van Herbalife begeleid ik mensen om in alle opzichten volledig in vorm te komen.

Het begint allemaal met een gezond ontbijt, om vervolgens toe te werken naar een compleet welzijn van lichaam en geest.

Carla

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !