Resultaat Willy

Voor ik met Herbalife begon heb ik diverse pogingen gedaan om af te vallen. Vaak met resultaat. Daarna kwam ik dan toch weer langzaam aan, omdat de manier van eten niet voor altijd vol te houden was. Tot juni 2010 lukte het al een hele tijd niet meer om af te vallen; ik kwam alleen maar heel langzaam aan en had het idee, dat ik het dikker worden niet meer kon tegenhouden.

Ook had ik vaak pijnlijk van mijn kniegewrichten. Aan het einde van de werkweek was ik echt moe en in het weekend werd ik dan laat in de ochtend wakker. Tijdens het werk had ik soms zelfs moeite om wakker te blijven.

Toen ik bij mijn coach van Herbalife terechtkwam, geloofde ik er niet helemaal in, dat afvallen mij zou gaan lukken met de Herbalife-producten. Maar goed, ik ging ervoor en tot mijn grote verbazing ging mijn gewicht in een aardig tempo naar beneden. Na 3 maanden was ik 9 kilo kwijt, 4 cm op borsthoogte, 8 cm in de taille, 5 cm bij de heupen en 4,5 cm bij de bovenbenen.

Al heel snel voelde ik, dat het met traplopen en fietsen weer gewoon goed ging met de knieen en ik ben vanaf dat moment een stuk fitter en energieker geworden. Sindsdien wordt ik vaak al wakker voor de wekker gaat en in het weekend wordt ik ook gewoon vroeg wakker.

Ook merk ik, dat er weer sprake is van een goede verbranding van wat ik eet. Die verbranding was door alle jaren van verkeerd dieten eigenlijk stil komen te liggen. Ik ben heel blij, dat ik hiermee heb kunnen bereiken wat ik wou en zelfs meer dan dat; in de vorm van energie, die ik erbij heb gekregen.

Met de uiterlijk verzorgingsproducten ben ik ook heel tevreden. Mijn haar is door de goede voeding en door de haarverzorgingsproducten op basis van aloe ook voelbaar dikker.

Deze resultaten hebben mij de motivatie gegeven andere mensen te helpen ook hun doelen te bereiken. Of dat nu afslanken, aankomen of sporten met goede voeding is. Kortom, wil je fit en vitaal door het leven gaan of ben je gewoon nieuwsgierig geworden, neem dan contact op. Het is altijd vrijblijvend.

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !